Εκτός από τις κλασικές μεθόδους που χρησιμοποιούνται στην φυσιοθεραπεία, έχουμε εκπαιδευτεί και σε μια σειρά άλλων τεχνικών, νέων στην πλειοψηφία τους, οι οποίες έρχονται να βελτιώσουν τα αποτελέσματα των κλασικών μεθόδων.

Πολλές από αυτές λύνουν δύσκολα προβλήματα, που ταλαιπωρούν τους ασθενείς για χρόνια, με πρωτοποριακούς ανώδυνους τρόπους.

YAMASAKI THERAPY

 

Συνολική θεραπευτική μέθοδος για ολόκληρο το σώμα. Βασική αρχή της το λύσιμο των μυοπεριτονιακών trigger points με αντακλαστική θεραπεία υποβοηθούμενη από υπολογιστικό πρόγραμμα (Spineliner). Τεχνική που εφαρμόζεται συχνά σε περιπτώσεις ινομυαλγίας, οσφυαλγίας, ισχιαλγίας, παγωμένου ώμου, αυχενοβραχιόνιου συνδρόμου αλλά και γενικότερα προβλημάτων των αρθρώσεων.

DORN THERAPY

 

Η καλή κατάσταση της σπονδυλικής στήλης είναι η βάση για γερό οργανισμό και κινητικό σύστημα χωρίς προβλήματα. Εκεί λοιπόν εστιάζει την θεραπεία του ο Dorn με τον πλέον ανώδυνο τρόπο. Ήπιες κινήσεις από τον ασθενή με τις οδηγίες και την κινητική υποστήριξη του φυσιοθεραπευτή σας δίνουν την δυνατότητα να απελευθερώσετε την σπονδυλική σας στήλη και τις αρθρώσεις από μυοσκελετικούς πόνους.

BREUSS MASSAGE

 

Το συμπλήρωμα της Dorn therapy είναι η μάλαξη κατά Breuss με ειδικό θεραπευτικό λάδι και είδικούς χειρισμούς μάλαξης. Εστιάζουμε στους συνδέσμους της σπονδυλικής στήλης για την καλύτερη κινητικότητα αυτής..

MANUAL THERAPY

 

Θεραπεία χειρισμών για την ανάταξη της σπονδυλικής στήλης, αλλά και γενικά των αρθρώσεων.

KINESIOTAPING

 

Η τεχνική αυτή στηρίζεται στην τοπική μικρομάλαξη που κάνει η ειδική ταινία που τοποθετείται στην άρθρωση ή στον μυ που θέλουμε να υποστηρίξουμε. Σε αθλητές και σε ανθρώπους με έντονη δραστηριότητα είναι απαραίτητη. Υποστηρικτικά εφαρμόζεται και σε πολλές άλλες περιπτώσεις.